Events & locatie

Exclusieve events met Italiaanse passie

i Sapori verzorgt ook catering voor grotere groepen en voor events. Vanaf 10 personen stellen we graag een culinair menu op maat samen. De gerechten uit onze ‘gastronomia autentica’ zullen ook van ùw feest een ‘festa tradizionale Italiana’ maken met echt Italiaans temperament.

i Sapori ontzorgt u desgewenst volledig: we bieden een volledige event service aan, waar we de volledige organisatie van u overnemen. U hoeft zich dan nog enkel met uw genodigden bezig te houden want i Sapori levert niet alleen de authentieke Italiaanse gerechten, maar zorgt ook voor materialen, opbouw en afbouw, bediening, …

U kiest ofwel voor levering van de Italiaanse gerechten ofwel voor onze all-in service.

Na de lock down zal u in Kalmthout ook terecht kunnen voor kleine business meetings, B2B events, workshops, bijeenkomsten en vergaderingen. U bent vrij om onze catering formules er bij te boeken, maar wij staan ook open voor andere culinaire initiatieven.

i Sapori stelt haar locatie met plezier ter beschikking aan zeer voordelige tarieven. Contacteer ons voor meer informatie via nadia@isapori.be of mirko@isapori.be .

Hou ook onze nieuwspagina in het oog! In het najaar organiseert i Sapori een aantal originele en exclusieve events en degustaties. U maakt kennis met onze authentieke delicatessen en neemt deel aan inventieve evenementen.

Plant u een feest of event?

Laat het ons even weten en we bekijken samen wat i Sapori voor u kan doen bij een heerlijk glas Italiaanse wijn.