Italiaanse specialiteiten in Kalmthout, Gooreind en Essen

Zou u graag Italiaanse specialiteiten willen kopen in de omgeving van Kalmthout, Gooreind, Kapellen, Putte en Essen? Dan moet u zeker bij i Sapori zijn. Wij beschikken over winkels in Kalmthout, Gooreind en Kapellen waardoor we iedereen in de omgeving, dus ook uit Putte en Essen, kunnen voorzien van heerlijke Italiaanse specialiteiten. Bij ons koopt u altijd verse en authentieke producten die rechtstreeks uit Italië komen. Ontdek daarom zeker ons aanbod in de winkels of online in de webshop.

Authentieke Italiaanse afhaal-gerechten
Catering voor grotere groepen en voor events
Online shop met Italiaanse specialiteiten
Neem contact op voor het plaatsen van een bestelling +32 (0) 3 640.33.26 info@isapori.be

Welke Italiaanse specialiteiten bieden wij aan in de omgeving van Gooreind, Kalmthout, Putte, Kapellen en Essen?

Wij bieden u de mogelijkheid om te genieten van voortreffelijke en authentieke Italiaanse specialiteiten in de omgeving van Gooreind, Kalmthout, Putte, Kapellen en Essen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan smakelijke wijnen, overheerlijke kazen of échte olijfolie. Daarnaast hebben wij ook een chef-kok die voor u de unieke smaken van Italië op een bord tovert. Zo kunt u pastagerechten of Italiaanse broodjes bestellen voor afhaal of levering. Door deze gerechten te verpakken in biologisch afbreekbare verpakkingen hoeft u zich geen zorgen te maken over het vergroten van de afvalberg.

 

Een goede catering op al uw evenementen en feesten

Wanneer u een feest of evenement gaat organiseren, wilt u zeker zijn dat alle gasten het naar wens hebben. En wie houdt er nu niet van de uitstekende Italiaanse keuken? Schakel daarom ons team in om ervoor te zorgen dat uw gasten heerlijk eten op hun bord krijgen. Van kleinere hapjes tot meerdere gangen; we horen graag van u wat u voor ogen heeft. Ons dynamische team zorgt ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Verrukkelijke Italiaanse specialiteiten wachten op u in de omgeving van Kapellen, Putte, Gooreind, Kalmthout en Essen. Verken ons uitgebreide aanbod en plaats een bestelling. Dit kan u zowel in onze winkels als via onze online webshop. Heeft u vragen over onze producten en diensten? Neem dan zeker contact met ons op door te bellen naar +32 (0) 3 640.33.26 of een e-mail te sturen naar info@isapori.be.