Traiteur Italiaans

Voor een traiteur die fantastisch Italiaans eten op de borden van uw gasten tovert, kunt u beroep doen op onze diensten. Bij i Sapori beschikken we over een ruim aanbod aan verse en authentieke Italiaanse producten die u bij ons kunt kopen. Deze producten gebruiken wij ook bij het bereiden van onze catering voor uw gelegenheid. Wij staan klaar om als traiteur uw feestgangers te laten genieten van voortreffelijk Italiaans eten.

Authentieke Italiaanse afhaal-gerechten
Catering voor grotere groepen en voor events
Online shop met Italiaanse specialiteiten
Neem contact op voor het plaatsen van een bestelling +32 (0) 3 640.33.26 info@isapori.be

Een traiteur die uw gasten écht Italiaans laten genieten

Wij willen als traiteur u niet de kans laten mislopen om zelf aan de slag te gaan met ons Italiaans assortiment. Daarom dat u via de webshop kunt kiezen uit een enorm aanbod aan rechtstreeks geïmporteerde voedingsmiddelen uit dit prachtige land. U kunt ook vers bereide gerechten bestellen als lunch of diner. Die kunt u afhalen of laten leveren in biologisch afbreekbare verpakkingen. Deze gerechten zullen de authentieke smaken van Italië tot bij u brengen!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u ons team inschakelen als traiteur om uw volgende gelegenheid te voorzien van echte Italiaanse catering? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op door te bellen naar +32 (0) 3 640.33.26 of een e-mail te sturen naar info@isapori.be.